Met de zomer voor de deur is het traditiegetrouw weer tijd om te grillen en wij staan klaar met de nieuwste producten en trends op de markt voor buiten koken. Veel mensen associëren een barbecue met een balvormige houtskoolgrill in Weber-stijl of een grote gasgrill die veel ruimte inneemt in het landschap en meestal een grotere gasfles vereist. Een voordeel van een barbecue op gas is dat de barbecue minder tijd nodig heeft om op temperatuur te komen. Een barbecue op hout en houtskool is iets minder snel en heeft meer tijd nodig om op de juiste temperatuur te komen. Zo'n barbecue op heeft echter geen gasfles nodig.
Maar zoals op veel andere markten gebeuren er voortdurend nieuwe dingen, en dit is geen uitzondering, met een groot aantal opwindende producten die nu op de markt komen en zowel nuttig, efficiënt als elegant ontworpen zijn.
De mogelijkheid om heerlijke barbecue gerechten te bereiden en de wens van een eenvoudige, moderne look die er goed uitziet en niet lomp en lastig is, zijn de kenmerken van onze producten in deze categorie.
In ons productassortiment vindt u het Deense Morsø, dat op innovatieve wijze buiten koken naar nieuwe hoogten tilt. Een Forno II grill is ook een goed voorbeeld van een grill die niet groot en zwaar is en gemakkelijk kan worden verplaatst.
Het ontwerp is eenvoudig en Scandinavisch, en biedt meer dan alleen koken. Als u een beetje gezelligheid buiten wilt, zoals u weet van de klassieke vuurplaats, kunt u de Forno II ook gebruiken voor pure ontspanning en hem vullen met gekloofd hout terwijl u achteroverleunt en geniet van het uitzicht op het open vuur.
Het ontwerp met drie poten is opvallend en een echte lust voor het oog, en een barbecue is niet langer alleen een barbecue, maar functioneert nu ook als een buitenhaard die je kunt voeden met houtskool of hout, terwijl hij zowel als open barbecue en als gesloten barbecue kan worden gebruikt, zodat je het vlees dat je zelf hebt uitgezocht voor je barbecue langzaam kunt roosteren.